Kémia szakos Mentorok 2022

Deák Tamás

Sziasztok kedves Gólyák! Köszöntelek titeket nálunk.

Deák Tamás vagyok, másodéves kémia alapszakos hallgató és az egyik mentorotok. Társaimmal együtt az lesz a feladatom, hogy elkalauzoljalak titeket az első egyetemi évetek alatt, mely számtalan kihívást rejteget, de együtt mindent legyőznünk majd 🙂

Ha az ösztöndíjakról, kollégiumokról vagy éppen a kutatásról lenne kérdésetek bátran keressetek.

Rólam röviden: Bármikor kapható vagyok egy közös headbangelésre valamilyen koncerten. Különleges képességem megtalálni hol legolcsóbb a sör és legjobb a buli 😀 Ugyanakkor szeretek néha visszavonulni olvasni, vagy épp bingewatcholni a legújabb kedvenc Netflix sorozatomat (különösen vizsgaidőszakban).

Alig várom, hogy személyesen is megismerjelek titeket. Gyertek el a programokra és a gólyatáborba, nagy buli lesz.

Üdvözlettel:
Tamás

Fekete Anka

Kedves Gólyáim!

Üdvözöllek titeket az ELTE TTK kémia szakán, egy akadályon már túl vagytok.

Anka vagyok, második évemet kezdem a szakon, én leszek az egyik mentorotok. 
Gólyaként nagyban megkönnyítették a dolgomat a mentoraim, így szeretném, ha ti is tudnátok, nincs olyan, hogy hülye kérdés, bármivel, bármikor kereshettek engem. Minden erőmmel azon leszek, hogy ti jól érezzétek magatokat, és minél hamarabb fel tudjátok venni a tempót. Ijedtségre semmi ok! Segítünk hozzászokni a környezethez, de persze a végeredmény rajtatok múlik. 

Kicsit rólam:
Néha túl közvetlen tudok lenni, remélem ezt pozitívan fogadjátok majd. 
Leghasznosabb információk: kedvenc színem a lila, és még mindig elveszek néha az épületben.

Remélem minél többen részt vesztek majd a programokon, amiket szervezünk Nektek! 
Már alig várom, hogy találkozzunk!

Gellény Szabolcs

Sziasztok kedves gólyák!

Nagyon örülök, hogy úgy döntöttetek, ezen a szakon fogjátok folytatni tanulmányaitokat!

Én Szabi vagyok másodéves kémiás és az egyik mentorotok. Attól a pillanattól kezdve, hogy ezt olvassátok bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzám, feltétel nélkül segítek, persze a magyar jogszabályoknak megfelelően! 😉 Mentortársaimmal az első vizsgaidőszakig azon leszünk, hogy probléma mentesen, gördülékenyen tudjatok az első féléveteket teljesíteni. 

Magamról annyit mondanék el, hogy egy vidám, extrovertált, segítőkész fiú vagyok, aki szeret sütni és nyelveket tanulni. Kedvenc színem a libafos zöld, kedvenc állatom pedig a capybara. Velem jókat lehet bulizni, akár latin, rock, techno vagy pop zenére. 

Remélem minél hamarabb megismerhetlek titeket! :))
Mentorotok, Szabi 

Gergely Kristóf

Kedves gólyák! Üdvözöllek titeket az egyetemen!

Kristóf vagyok, másodéves kémia BSc-hallgató, és az egyik mentorotok. 
A mi dolgunk lesz, hogy támogassunk titeket mindenben, ami az egyetemi közegbe való beilleszkedéshez szükséges, átsegítsünk titeket az első év bonyodalmain. Hogyha tanulmányi ügyekkel vagy ösztöndíjakkal kapcsolatban van kérdésetek, akkor nyugodtan kereshettek engem, vagy akár más kérdésekkel bármelyik mentortársamat.

Rólam érdemes tudni, hogy nagyon széles az érdeklődési köröm. Mind tanulmányok, mind szabadidős programok tekintetében ez igaz, szóval bármiről le tudok ülni beszélni. Szeretek sportolni, mozogni. Általában szeretem bedobni magam a mély vízbe, és ez alól az egyetem sem különb. Hogyha kérdésetek van a haladó tárgyakról,
vagy ha nem tudtok választani két tárgy közül, nyugodtan faggathattok róla.

Nagyon várom, hogy megismerhesselek Titeket!
Találkozunk a programokon, és a Gólyatáborban!

Szkladányi Ábris

Kedves gólyák!
Üdvözöllek titeket a kémia alapszakon!

Ábris vagyok másodéves kémia BSc hallgató, a ti évfolyamotokért felelős mentorok csapatának a tagja.

Szeretném, ha minden gólya könnyen be tudna illeszkedni és láthatná, hogy az egyetemen milyen jó szociális élet van, mennyire is nem kell félni a tárgyaktól és megmutatni, hogy együttesen minden problémára lehet megoldást találni!

Bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzám, de véleményem szerint tanulmányi kérdésekben tudnék a legtöbbet segíteni és a tudatos felkészülés megtanulásában. Rengeteg jegyzetet szedtem össze és sok időt öltem bele abba, hogy belelássak a vegyész karrier lehetőségeibe.

Magamról annyit, hogy nagyon szeretek sportolni, zenét hallgatni, tanulni és aktívan pihenni.

Meg fogjátok látni, hogy ezek remek éveitek lesznek, az egyetemen rengeteg kedves és végletekig barátságos ember van és véleményem szerint sok művész lélek is.