Földtudós mentorok 2010

Bartakovics Edina
Bartakovics Edina vagyok, másodéves geológus hallgató. Kollégista vagyok,
a Nagytétényi úti koleszban lakok. Szeretek zenélni, kirándulni, sportolni.
Király Beáta
Sziasztok!
Először is hadd gratuláljak ahhoz, hogy az ELTE polgárai lettetek. Remélem zökkenőmentesen telik majd az első néhány hónap, s hogy ez valóban így legyen,mi,mentorok leszünk a segítségetekre.
Jómagam másodszor állok “szolgálatotokba” 🙂
Harmadéves meteorológusként néhány szakmai dologban is a segítségetekre sietek, például, van egy csomó puskám fizikából 😉
Lekenyerezni is bármikor lelehet, élek-halok a színes kisvirágos, pillangós cuccokért…
A legtöbb rendezvényünkön ott vagyok, ha mégsem, és lenne kérdésetek, emailen (tengerszem90 kukac gmail.com) vagy fészbúkon/iwiwen keresztül is bármikor elérhettek!
Koma Zsófi
Sziasztok, 2. éves földtudós vagyok geofizika szakirányon. Szeretek túrázni, sportolni. A viloskék csapatnak vagyok az egyik mentora, de bárkinek bármilyen kérdése felmerülne, szívesen állok rendelkezésére a komazsofi kukac gmail.com e-mail vagy a zsofi051 kukac citromail.hu MSN címen.
Sáfrán Evelin
Sziasztok!Sáfrán Evelin vagyok a jól szituált meteorológus hallgatók köréből, szőkén, kék szeműen, nagyszájúan, mindig mosolygósan és életvidáman. A legtöbb esetben megtaláltok az egyetemen, a szintén csak jellegzetes mentorpárom mellett (Kard Anna). Szeretem a társaságot és a gólyákat, az egyetemi életet és persze magát az egyetemet is. Jobb esetben órán az előadótermekben, netalántán az életmentő kávéautomaták mellett vagy a népszerű Beacban találhattok meg. Jó befejezést sajnos nem tudok írni, mivel ebben sosem voltam valami jó… Szóval ha szükséged van rám, lőj fel egy nagy E betűt, és Evi ott terem! 🙂
Teljes mentorlista:

Bartakovics Edina
Hajdu Vivien
Kard Anna
Király Beáta
Koma Zsófia Viktória
Ladányi Bernadett
Mészáros Csaba (Mészi)
Sáfrán Evelin Zsófia
Szili Renáta

Utoljára módosítva: 2010. 09. 13.