Földtudomány szakos Mentorok 2022

Éliás Zsombor

Sziasztok Földes Gólyák!

Zsombi vagyok az idei év egyik mentora. Szakirányom szerint geológus, de ha a többi specializácóval kapcsolatban lenne kérdésetek, arra is szívesen válaszolok.😅

Röviden tömören: szeretek beszélgetni és másoknak segítséget nyújtani. 9 éve sportlövész és közlemultban már légfegyveres oktató is. 😎

Ha bármi kérdésetek van keressetek nyugotan személyesem vagy Messengeren.
Hellosziasztok!!

Horváth Orsolya

Sziasztok kedves Gólyák!

Orsi vagyok, az egyik másodéves térképész mentorotok. Üdvözöllek titeket a földtudósok körében!

Szeretek táncolni, autókázni, kifeküdni csillagokat nézni, de egy jó hambit sem vetek meg egy kis alkohol társaságában.

Már a beiratkozásnál tudtam, hogy mentor szeretnék lenni, és Titeket, Gólyákat segíteni az egyetemi élet kiismerésében. Így hát bármivel kapcsolatban keressetek bizalommal, legyen szó beiratkozásról, a Neptun kiismeréséről, tájékozódásról az egyetem falain belül, vagy a legjobb hangulat karbantartó egységek megtalálásáról. Szorgalmi időszakban legtöbbször az északi tömb 7. emeletén, a Térképtudományi és Geoinformatikai Intézet falain belül találtok meg, de Messengeren 24/7-ben elértek.

Már várom, hogy megismerhesselek titeket!

Orsi 

Laurán Borbála

Sziasztok kedves Földtudós Gólyák!

Köszöntelek titeket az ELTE TTKn, egy nagyon jó év elébe néztek, sok új baráttal és tapasztalattal.

Bori vagyok, másodéves, térképészet specializáción, én vagyok az egyik mentorotok. Nagyon szeretem a társaságot magam körül, de néha jól esik egy kis magány a természetben, szeretek túrázni, barlangászni, vagy fürdeni egy friss vizű tóban.

Az egyetemen általában az északi tömb 7. emeletén vagyok, de online szinte mindig elértek. Keressetek bármivel, legyen szó adategyeztetésről, beiratkozásról, diákigazolvány ügyekről, bármilyen ösztöndíjról. Ha az érdekel benneteket, hogy merre találjátok a termeteket, vagy hol lehet kikapcsolódni egy kicsit akkor is állok rendelkezésetekre. Ha pedig nagyon elveszettnek érzed magadat akkor se félj megkeresni, mert biztos találunk valami megoldást.

Várom hogy majd a gólya-mentor találkozókon és a gólyatáborban megismerkedjünk személyesen is, addig is keressetek bátran! 🙂

Selmeci Gergely

Sziasztok Gólyák!

Köszöntök mindenkit a TTK-n és hadd gratuláljak mindenkinek a sikeres felvételijéhez! 

Én Gergő vagyok, másodéves földtudós-geológus mentor. Szakomhoz híven imádom a természetet járni, túrázni, és emellett hobbi szinten falat mászok és futok. Szabadidőmben is szeretek a geológus léttel foglalkozni, szaktársaimmal sokat járok terepre és velük csinálom idén a szakmai gyakorlatomat is.

Az esetleges felmerülő kérdésekkel, problémákkal, egyetemi ügyintézéssel kapcsolatos nehézségekkel, legyen az szakmai jellegű vagy akár az, hogy mi a legolcsóbb hely a környéken, nyugodtan forduljatok hozzám (vagy akármelyik másik mentortásamhoz)!

Remélem mihamarabb találkozunk a gólya-mentor talin, vagy a gt-ben, de legkésőbb egyetemen.
Addig is mindenkinek jó nyári szünetet!