Fehér Daniella – feher.daniella@mentor.elte.hu

Sziasztok drága Gólyák!

Először is szeretnélek üdvözölni Titeket itt az ELTE-n!

Én Fehér Daniella vagyok, másodéves földtudós geológus hallgató, és azért vagyok itt, hogy minden esetleges felmerülő kérdésetekre válaszolhassak, illetve ha van bármilyen problémátok, óhaj-sóhajotok, jó tanács kell, vagy csak szeretnétek hasznosan eltölteni az időtöket az egyetemen, akkor állok rendelkezésetekre, keressetek bátran. 

Magamról annyit, hogy állandóan nevetek, imádom az alvást, magamat leenni, az unikornisokat, vevő vagyok bármilyen új dologra, szeretek fesztiválokra járni, néha sportolok is, és nagyon barátságos vagyok. Persze ezalatt azt is értem, hogy szeretek új embereket megismerni, szóval remélem sokatokkal találkozunk majd mentortársaimmal együtt a Gólya-Mentor találkozón, a Gólyatáborban és az egyetemen is!

Addig is szép nyarat Mindenkinek, hamarosan találkozunk! 

 

Gubicza Levente – gubicza.levente@mentor.elte.hu

Sziasztok kedves Gólyák!

Engedjétek meg, hogy először is had gratuláljak a sikeres felvételihez!
Gratula!!😁
Teljes bizonyossággal állíthatom, hogy amikor leadtátok ide a jelentkezésetek akkor jó döntést hoztatok.
Mentor társaim és én is azon leszünk, hogy ez bennetek is így kristályosodjon ki.😊

Én Gubicza Levente Péter vagyok, másodéves földtudós geológia szakirányon.
Szeretek biciklizni, sorozatozni ha unatkozok, néha vizsgaidőszakban is.😅

Ismertető jegyeim közé tartozik a rettentő jóképűségen kívül a szörnyű ízlés és még rosszabb humorérzék. Szóval ha valahol szörnyű szóviccet hallasz akkor az én leszek.😂
Mentorként azon leszek hogy megkönnyítsem az egyetembe való belépést és segítsek kiismerni minden ügyes, bajos dolgát.
De az ügyintézés és tanulmányi problémák megoldásában való segédkezésen kívül, mentorpárommal, Fehér Daniellával csapatépítő jelleggel  közös programokat fogunk rendezni, hogy élethosszig tartó barátságok szövődjenek.😁
Remélem mindenkivel találkozok Bódvarákón.😁
Addig is mindenkinek jó nyarat és jó pihenést!!😄
 

Lakatos Petra – lakatos.petra@mentor.elte.hu

Drága Gólyák!
Először is szeretnék gratulálni a sikeres felvételihez, mostantól Ti is az ELTE nemes polgárai közé tartoztok! 😉
Lakatos Petra vagyok, másodéves földtudós hallgató, csillagászat szakirányon.
Amikor éppen nem az előadók első sorában koptatom a padokat és jegyzetelek áhítattal, szívesen megyek moziba a barátaimmal vagy látogatok el velük bármilyen vendéglátóipari egységbe (pl. Jolly, Pinyó, Happy, Opporto.. ugye, hogy már a nevük is milyen biztatóan hangzik? ne aggódjatok idővel mindet megismeritek! 😉)
Ezen kívül szabadidőmben (de főleg vizsgaidőszakban) szeretek sorozatozni, illetve filmeket, leginkább horrorokat és vígjátékokat nézni. Ha szórakozásról van szó a koncerteket és fesztiválokat sem vetem meg, összességében szívesen csinálok bármilyen kalandos vagy akár elsőre őrültségnek tűnő dolgot. 😀
Ha már a kalandoknál tartok muszáj megemlítenem a gólyatábort, ugyanis idén kerül megrendezésre az első összTTKs gólyatábor, ami hatalmas bulinak ígérkezik és vétek lenne kihagyni! Itt a rengeteg program, kirándulás és partizás mellett megismerkedhettek velünk mentorokkal, néhány tanárral, egy-két csirkével és persze a szaktársaitokkal, ami a későbbiekben a legfontosabb lesz számotokra. Hiszen velük ültök majd minden nap együtt az órákon, buliztok együtt a gólyahajón, gólyabálon; így nem árt, ha már a gólyatáborban megismerkedtek, összebarátkoztok velük. 
A későbbiekben leendő barátaitokon kívül, ránk mentorokra is mindig számíthattok. Bármilyen kérdés, óhaj-sóhaj esetén nyugodtan hívjatok, írjatok facebookon vagy keressetek meg személyesen. Mert tudjátok, mi mind azért vagyunk, hogy megkönnyítsük számotokra a beilleszkedést és úgy összességében az egyetemi életet. 
Gólyatáborban találkozunk! 
Puszi, Petra 😘

 

Lenkefi Botond – lenkefi.botond@mentor.elte.hu

Sziasztok, sziasztok fiatal barátaim!

Lenkefi Boti vagyok másodéves földtudós térképészet specializáción. Magamról nem is írnék semmit, a gólyatáborban de legkésőbb az egyetemen úgyis megfogtok ismerni, ott legalább nem hazudhatok magamról. Elsősorban azért vagyunk nektek, hogy bánatotokkal, örömötökkel, kérdéseitekkel hozzánk forduljatok, nyugi, mindenben segíteni fogunk.
https://www.facebook.com/botond.lenkefi facebookon itt tudtok elérni, ez a legkönnyebb.
Gólyatáborba mindenképp gyertek, bár nyilvááááááááán jöttök majd, ugye?!

Puszi písz öröm boldogság és láv mindenkinek!

Boti

 

Nagy Zsolt – nagy.zsolt@mentor.elte.hu

Sziasztok!

Nagy Zsolt vagyok másodéves földtumány hallgató,  geológia  szakirányon. Gratulálok a sikeres felvételihez, most már ti is az ELTE TTK-hoz tartoztok.  Az elsőéves élet tele van nehézségekkel  éppen ezért vagyunk mi, mentorok itt, hogy segítsünk a tanulmányokban, a beilleszkedésben és  az egyetemi életbe bevezessünk.  Rólam csak annyit, hogy szeretek sportolni és szórakozni. A buliban is számíthattok rám bármikor.

Mentortársammal, Pordán Vikivel alig várjuk, hogy  megismerjünk titeket  és azon leszünk , hogy egy nagyon jó csapatot  alkossunk, ami nem csak a táborban hanem a továbbiakban is együtt marad.  Ezt sok csapatépítő programmal szeretnénk elérni.

Bármikor kereshetek minket, bármilyen kérdéssel hisz azért vagyunk, hogy segítsünk nektek. Remélem találkozunk a gólya-mentor találkozón és a gólyatáborban, ami egy gólya életében az egyik leghatalmasabb élmény.

 

Pánczél Emese – panczel.emese@mentor.elte.hu

Sziasztok Kedves Gólyákok!!!

Hatalmas gratula az érettségi eredményetekhez és a sikeres felvételhez, mellyel Ti is az ELTE TTK tagjaivá váltatok! Mentortársaimmal együtt szeretettel köszöntünk Titeket az egyetemi életben, ami bizony nem lesz mindig a legkönnyebb és legegyszerűbb, de mi éppen ezért a segítségetekre sietünk, amikor csak szükségetek van ránk. Egy szuper és lelkesítő mentorgárda vár Rátok, köztük jómagam is. Én Pánczél Emi vagyok, másodéves földtudós hallgató, geológia szakirányon. Hamarosan úgyis megismertek, de kaptok egy kis ízelítőt: rengeteg minden érdekel és egészen random mókákban is szívesen benne vagyok. Nyugodtan rám ereszthetitek a tanulással, vizsgákkal, adminisztrációval, sportlehetőségekkel,egyetemi élettel, gyönyörű fővárosunkban való boldogulással, bulizási tippekkel, stb. kapcsolatos kérdéseiteket bármely nap bármely órájában, és én igyekszem kielégítő választ adni. Személyesen persze sokkal nagyobb segítségetekre lehetek, tehát nagyon bíztatok mindenkit a Gólya-Mentor Találkozón, illetve a Gólyatáborban való részvételre! Ez utóbbi biztosan egyetemi éveitek egyik legfelejthetetlenebb emlékévé fog majd válni, szóval kár lenne Bódvarákó varázsából kimaradnotok!!! A mielőbbi találkozás reményében kívánok Nektek további szép és gondtalan nyarat, és jó készülődést az egyetemi éveitekre! Gyertek!!! Puszi pacsi: Emi

 

Pordán Viki – pordan.viki@mentor.elte.hu

Sziasztok Kedves Gólyák!

Mindenekelőtt gratulálok a sikeres felvételitekhez, és sok szeretettel üdvözöllek Benneteket itt, az ELTE TTK-n. 

Engem Pordán Viktóriának hívnak, másodéves földtudós vagyok, geológia szakirányon. Rólam annyit érdemes tudni így első körben, hogy szeretek olvasni, túrázni, új helyeket megismerni, jókat bulizni, és nyitott vagyok mindenfajta izgalmas, új dologra. 

Mentorként viszont most fő feladatom az, hogy Titeket segítselek, bármifajta kérdésetekre válaszoljak. Rám, mentorpáromra (Nagy Zsolti), és mentortársaimra is 100 %-ban számíthattok, forduljatok hozzánk bizalommal!

Célunk, hogy megismerjünk Titeket, bevezessünk az egyetemi élet titkaiba, segítsünk beilleszkedni, király helyeket mutassunk, jókat bulizzunk együtt, a tanulmányaitokban is nagy segítségetekre leszünk! 

Bármikor (akár hajnali 3-kor is) keressetek bátran, bármilyen problémátok/kérdésetek van, ne habozzatok, írjatok nekem vagy személyesen keressetek meg nyugodt lélekkel! 

Nagyon remélem, hogy sokatokkal találkozni fogunk majd a gólya-mentor találkozón, de annak még jobban örülnék, ha mindenki eljönne a Gólyatáborba! Higgyétek el, Bódvarákó egy életérzés, főleg Nektek, akik Gólyaként lesztek ott! 

Hamarosan találkozunk, addig is puszi és pacsi mindenkinek:

Viki

 

Topa Zsuzsi – topa.zsuzsanna@mentor.elte.hu

Kedves gólyácskák!

Gratulálok a sikeres felvételihez, és üdvözöllek titeket az egyetemen! 
Topa Zsuzsi vagyok, másodéves földtudós, geofizika szakirányon. Pest mellett, Pomázon élek, szeretek nevetni, utazni, bulizni. 
Mentorként az a célom hogy Ti jól érezzétek magatokat az egyetemen, be tudjatok illeszkedni, megszokjátok ezt a teljesen új környezetet, és hogy az elkövetkező évekből a maximálisat sikerüljön kihoznotok. Bármikor, bármivel kapcsolatban a segítségetekre állok, legyen szó akár tanulmányi, akár magánéleti ügyekről, keressetek nyugodtan!
Remélem nem hagyjátok ki a gólyatábort, óriási és felejthetetlen élményben lesz részetek, itt érezhetitek először igazán, hogy tényleg egyetemisták vagytok, bulizhattok, ismerkedhettek, szóval én azt ajánlom, hogy mindenképp gyertek!
Alig várom hogy találkozzunk! 🙂