Bencsik Bence

Sziasztok kedves Gólyácskák!

Először is engedjétek meg, hogy üdvözöljelek Titeket a földesek népes táborában! Biztos vagyok benne, hogy nem hoztatok rossz döntést, mikor ide jelentkeztetek, mentortársaimmal alig várjuk, hogy megismerjünk Titeket. Remélem mindannyian eljöttök majd Bódvarákóra, a legkirályabb helyre, amit egy földes gólya ismerhet! 🙂

Engem Bencsik Bencének hívnak, másodéves földtudós vagyok meteorológia szakirányon. Magamról annyit mondanék el, hogy szeretek olvasni, unalmamban (vagy éppen a vizsgaidőszak kellős közepén) sorozatokat nézni, horgászgatni és biciklizni. 🙂

Mentorként különös gonddal fogok ügyelni arra mentorpárommal, Papp Tomival együtt, hogy bármi kérdés esetén minél előbb választ kapjatok rá. Emellett persze egy csomó programot fogunk szervezni csapatépítő jelleggel, a lényeg, hogy Ti jól érezzétek magatokat!

Szóval nyugodtan keressetek, zaklassatok bármikor, ha van valami óhaj-sóhaj, esetleg csak kedvetek szottyan beülni valahová, akkor rám számíthattok!

Hamarosan találkozunk, addig is szép nyarat Nektek!

 

Juhász Dorina

Sziasztok Kedves Gólyácskák!

Gratulálok a felvételihez és üdvözlök mindenkit az ELTÉ-n! 🙂 Jobb helyen és szakon ki sem köthettetek volna, remélem Ti is így fogjátok gondolni. Én Juhász Dorina vagyok, másodéves földtudós geológia szakirányon. Azért vagyok itt, hogy mindenben segítsek Nektek, amiben tudok, és nyugodtan forduljatok hozzám bármilyen problémával, legyen az tanulmányi, ügyintézési vagy akár lelki. 😉 Rólam annyit, hogy imádok sportolni és a túrázás az egyik legnagyobb szenvedélyeim közé tartozik, nem hiába leszek geológus. 😃 Igyekszek majd Nektek is minél több programot szervezni, de ezekről majd később, hogy ne unjatok meg már most. Már nagyon várom, hogy megismerhesselek Benneteket, remélem Ti is legalább annyira izgatottak vagytok, mint én.

Puszi, ölelés mindenkinek a mihamarabbi találkozásig! 🙂

U.i. GYERTEK RÁKÓRA!!!! Ki ne hagyjátok életetek legnagyobb és legjobb buliját!!!  😃

Mekker Julcsi

Sziasztok!

Mekker Julcsi vagyok, másodéves földtudós, geológia szakirányon. Pesten lakok egy kertesházban a 3 kisebb tesómmal, és a nyuszijaimmal.

Azt hiszem az első évet legjobb egy jó egy hetes ismerkedős gólyatáborral kezdeni, majd belelendülni a további szakos programokba. Nem fogunk unatkozni, azt garantálom. Nagyon jó élménygyártás fog elindulni ősztől, és mi ebben mellettetek fogunk állni, mindenben segítünk. Így az, ha az év során elétek toppan egy probléma, ne habozzatok írni, hívni, postagalambot küldeni nekünk.

Biztos vagyok benne, hogy szuper év lesz, és remélem ti is megszeretitek az egyetem ritmusát.
Rákóig üdvözlettel,
Julcsi

 

Németh Csilla

Sziasztok!

Először is gratulálok a sikeres felvételitekhez, és üdvözöllek az egyetemen!

Németh Csilla vagyok, másodéves földtudós, ezen belül meteorológiára készülök. Mentorként az én feladatom az, hogy megmutassam nektek mi hogyan működik itt az egyetemen és segítsek bármilyen problémátok akad. Legyen szó tárgyfelvételről, ösztöndíjakról, tanterem megtalálásáról, vagy bármiről keressetek majd nyugodtan! (Facebookon is írhattok bármikor!) Szegedről jöttem fel Budapestre tanulni, jelenleg kollégista vagyok (így a koli jelentkezésben is profi segítségetek leszek), de ennek ellenére a bulizás, jó helyek megismerésében is tudok már adni nektek néhány jó tanácsot. Nekem nagyon tetszik itt; az egyetemen és a városban is, szeretném hogyha a segítségemmel TI is megszeretnétek ELTÉ-snek lenni.

Földesnek (földtudós vagy földrajzos) lenni külön életérzés, ezt a legjobban a Bódvarákói táborban élheted át először. Javaslom mindannyiótoknak hogy ide gyertek el, itt ugyanis diáktársaitokat és oktatóitokat is megismerhetitek, és nem utolsó sorban nagyon jó buli!

Remélem hamarosan megismerjük egymást!

Papp Tomi

Sziasztok kedves Gólyák!

Először is gratulálok sikeres felvételitekhez, legyetek üdvözölve az ELTE büszke polgárai között!

Papp Tamás a becses nevem, másodéves földtudós vagyok, geológia szakirányon. Azért vagyok itt, hogy mindenben segítselek Titeket, legyen szó tanulmányi dolgokról, hivatalos ügyek intézéséről, vagy az egyetemista életérzés elsajátításáról. Bármilyen kérdés, óhaj-sóhaj van, ne féljetek keresni éjjel-nappal személyesen/telefonon/Facebookon/bárhol, akár tanulásról, akár kikapcsolódásról legyen szó.

Rólam annyit érdemes tudni elsőre, hogy imádok olvasni, túrázni, a Forma1-et, a chillelést és millió dolgot még. Már nagyon várom hogy megismerjelek titeket, erre pedig a legjobb alkalom a Gólya-mentor találkozó, és természetesen a GEO-BIO TÁBOR lesz, ahová érdemes eljönni, mert tűnjön akármennyire klisének, tényleg az egyetemi életetek egyik legmeghatározóbb élménye lesz!

Addig is keressetek bátran!

 

Szabó Bence

Kedves Gólyácskák!

Mindenek előtt gratulálnék minden felvételt nyert új hallgatónak, aki életének első igazán nagy vízválasztóját sikerrel abszolválta, és a mi kis FF (földrajz, földtudomány) családunk új tagja lett.

Szabó Bence vagyok, harmadéves földtudós geofizika szakirányról, mentor. Nagy megtiszteltetés, hogy immár másodszorra lehetek része ennek a fantasztikus rendszernek, és ismét segítő kezet nyújthatok új, még ifjú hallgatóknak. Első mentorságom rengeteg tapasztalattal gazdagított, melyet legjobb tudásom szerint fogok idén is alkalmazni.

Rólam annyit kell tudni, hogy jókedvű, vidám úriember vagyok, (szerintem) jó humorral megáldva. Nem szeretem a csöndet, vagy zenével vagy bármilyen bugyutasággal, ami az eszembe jut, igyekszem megtörni. Szeretek DJ-skedni is, az elmúlt időszakban voltam párszor DJ pultban egyetemi bulikon egész jó sikerrel. Szóval, remélem veletek is meg tudom majd osztani azon gyöngyszemeket, melyekkel mentortársaimat már párszor riogattam. 🙂

Mint mentor, bármiben számíthattok rám és mentortársaimra, akármiről legyen is szó. Tanulmányi problémáktól, a magánéleti problémákon át mindenben igyekszünk segíteni nektek legjobb tudásunk szerint.

Mi mentorok és ez az egész Mentorrendszer nem azért létezik, hogy mi végigbulizzuk (ez csak egy mellékes jó), hanem miattatok, értetek. Segítsünk beilleszkedni a hallgatók világába, megismerni oktatóitokat, a képzést, és nem utolsósorban egymást. Egy szó, mint száz, bármi van és tudok segíteni, „Call me maybe”.

Végezetül szeretnék mindannyiótoknak csúszásokban szegény, ellenben sikerekben, kreditekben, kritériumtárgyakban és sörpénzben gazdag szemesztert. Találkozunk a Gólya-Mentor találkozón! 🙂

Vörös Réka

Sziasztok gólyákok!

Vörös Réka másodéves földtudós hallgató vagyok, térképészet szakirányon. Mindenekelőtt gratulálok a sikeres felvételihez, mostantól Ti is az ELTE TTK-hoz tartoztok. Nem egyszerű dolog elsőévesnek lenni éppen ezért vagyunk mi, a mentorok, hogy mindenben, mind a tanulmányi ügyekben, mind az aktív hallgatói közéletbe való beilleszkedésben a segítségetekre legyünk. Bármilyen kérdéssel keressetek bátran Facebookon vagy személyesen. Rólam annyit hogy pesti vagyok és nagyon szeretek sportolni, úszni-futni-kirándulni, így a bulik mellett, a túrázásokban is számíthattok rám. Érdemes eljönni a bódvarákói táborba, ahol a hatalmas bulizáson kívül, megismerkedhetsz a szaktársaid mellett más szakok hallgatóival, illetve néhány oktatóval is.

Remélem minél többen el fogtok jönni a Geo-Bio táborba és már ott elkezdhetjük az ismerkedést!