Bálint Roland Levente

Sziasztok!

Bálint Levente vagyok, másodéves földrajzos mentor, a Ti mentorotok. Először (és nem utoljára, mert még sokszor fogom ezt hangoztatni) elmondanám, hogy bármikor, azaz BÁRMIKOR, bármilyen kérdésetek vagy problémátok van, bátran forduljatok hozzám. Azért jelentkeztem mentornak, mert tavaly, mikor én voltam a helyetekben, jól jött az a támogatás és támasz, amit a mentorainktól kaptunk és könnyebben ment a beilleszkedés is. Amit rólam tudni érdemes (szerintem): szinte bármilyen sportra vevő vagyok, de főleg a labdajátékokra, szeretek koncertekre járni, remélem van köztetek olyan, aki szereti a Metallica, Tankcsapda, Paddy hármasból legalább az egyiket.

Nagyon várom, hogy megismerkedjünk és remélem találkozunk a Keletiben a gólyatábor első napján, mert ha hiszitek, ha nem, hatalmas buli és életetek egyik legjobb élménye lehet.

Addig is a felmerülő kérdéseitekre igyekszem hamar válaszolni, elértek emailben vagy Facebookon.
Email: levente858@gmail.com

 

Horváth Bence

Sziasztok!

Horváth Bence harmadéves földrajzos hallgató vagyok terület-, és településfejlesztő szakirányon, most másodszor mentor. A tavalyi hatalmas élmények, sok új ember megismerése és az egyik legfontosabb, az új hallgatók minden téren való segítése miatt jelentkeztem megint mentornak.

Remélem a tavalyi év tapasztalataival és tanulságaival „felvértezve” még többet tudok tenni a föcisekért. Bármilyen kérdéssel vagy problémával fordulhattok hozzám, Rákón reményeim szerint már minél többetekkel találkozunk és vitatjuk meg az élet nagy és kevésbé nagy kérdéseit. 😉

Addig is kellemes nyarat kívánok Nektek!

Horváth Nimród

Szervusztok!

Horváth Nimród vagyok, harmadéves földrajzos hallgató, regionális elemző szakirányon, immár másodszorra mentor. Egy Pest megyei kisvárosból, Nagykátáról járok be szeretett egyetemünkre mindennap, úgyhogy a bejárósók majd hozzám jöhetnek együttérzésért.

Természetesen bármilyen kérdéssel, kéréssel, óhajjal, sóhajjal, sütivel, kiscicával fordulhattok hozzám vagy bármelyik mentortársamhoz, hiszen mi azért vagyunk, hogy az első félévetekben tökéletesen beilleszkedjetek. Szóval ha bármilyen hivatalos, félhivatalos, nem hivatalos ügyben segítség kellene, egyelőre írjatok a malagafan001@gmail.com címre és gyertek el a nyár legnagyobb fesztiváljára, a bódvarákói táborba, hogy jól megismerhessünk Titeket!

Ne feledjétek ars poeticámat, a világ legigazabb mondatát, amit valaha kiötlött az emberiség: Az élet szenvedés, munka, fájdalom, de néha jó ételek, jó zene.

 

Kupi Dávid

Sziasztok kedves Gólyák!

Először is szeretnék gratulálni a felvételihez, higgyétek el sikerült!

Néhány tudni való rólam. Kupi Dávid vagyok, másodéves Földrajz BSc-s hallgató, terület- és településfejlesztés szakirányon, és először mentor. Azért jelentkeztem mentornak, mert a saját mentoraim, olyan király dolognak mutatták be az egészet, hogy úgy voltam vele, én sem hagyhatom ezt ki. A legfőbb dolgom az lesz, hogy nektek segítsek, bármi problémátok is akad, úgy hogy ne kíméljetek. Van sok jegyzetem és sok egyéb más aranyat érő dolog a Drive-omon, úgy hogy ha kimaradtok egy óráról, és meg kéne tudni, hogy miről is volt szó, csak szóljatok. Egyébként egy jó beszélgetésre bármikor fogható vagyok, ha egy kis chillelésre vágytok!

Remélem, minél hamarabb találkozunk, gyertek Gólya-Mentor Találkozóra és Bódvarákóra is, életetek egyik legjobb hete lesz!

Ha bármi kérdésetek van, írjatok nyugodtan az e-mailemre, szinte bármikor elérhető vagyok: kupidavid95@gmail.com

Lukács Károly

Sziasztok!

Lukács Károly vagyok, az ELTE TTK földrajz szakos hallgatója, és mentorotok.
Azért jelentkeztem mentornak, hogy az elsőéves hallgatók számára segítséget nyújthassak az egyetemi életbe történő beilleszkedéshez. Az adminisztrációs feladatoktól kezdve, a közösségi életen át, a tanulmányok folytatásáig az egyetemi polgárság minden dimenziójának kiismerésében igyekszem segítségetekre lenni. Szeretném, hogy a következő évfolyam is, már a gólyatáborral kezdődően, jó csapattá kovácsolódjon össze. Remélve, hogy az így megalapozott közösségi öntudattal vértezve egyetemi éveitek lelkes jókedv mellett mindenkinek sikeres, szép élményt jelentenek a későbbiekben is. Bármilyen felmerülő kérdéssel, forduljatok hozzám bizalommal! lukacs.karoly@ttkhok.elte.hu

További kellemes nyarat!

 

Végh Stella

Sziasztok leendő ELTE-s hallgatók !

Végh Stella vagyok másodéves földrajz szakon, most először vagyok mentor, és nagyon várom már, hogy megismerjelek Titeket. Mindenben igyekszem a segítségetekre lenni, bármilyen kérdésetek van, bátran forduljatok hozzám. Én is voltam gólya, tudom milyen nehéz először eligazodni az egyetem világában, épp ezért is vannak a mentorok, hogy megkönnyítsék a dolgotokat. Remélem minél többen jöttök gólyatáborba, aki nem az se búsuljon, mert számos program lesz a szorgalmi időszak alatt is, ahol egy szuper csapat részei lehettek, és mi mentorok garantáltan gondoskodunk a jó hangulatról.