Kirándulás 2.0

Hajjaj… pedig olyan szépen indult 😀

Tegnap végre felhívtam a táborhelyeket, amiket kinéztünk. Első körben Balinkát, másodikban Esztergomot.

Na a tábor helye tuti zsír, mehetünk!!! 🙂 🙂 🙂

Balinka már más tészta… A Közgázosok ugyanis befoglalták arra a hétvégére. De két héttel később szabad volt. Gyorsan csörr Bogi, meg Marcit is kérdeztem van-e akkor valami, úgy tűnt nincs, mondom jóóóó, északi Hali, gyors e-mail, mindenki időben legyen informálva.

Na aztán jött a kopp. Ugyanis a fizikásoknak versenye van akkor, a matekosoknak vezképző. Ááááá…. Na akkor gyors telefonálgatás, egyeztetés, ötletelés. Mi legyen? Két opció maradt: Vagy marad az eredeti időpont, csak más helyen vagy az április 30-május 1-ei hétvége lesz a régi helyszínnel és erősen fogyatkozott létszámmal.

Új időpont nem lenne szerencsés, de a régi időpontban meg nincs tábor. És annyira nem egyszerű és faja dolog 160 emberre tábort találni. Megint gyors telefonálgatás, Ákossal beszéltük, hogy Bodajkon van egy másik táborhely is. A matekos-Bárczis GT helyszíne. Ez este fél 9kor remegő kézzel hívom fel a tulajt:

– Elnézést a késői zavarásért, de nem lehetne esetleg, hogy az április 16-17ei hétvége a mienk legyen?

– Hát, hivatalosan május 1-én nyitunk, fűtésünk nincs, de a mienk lehet a tábor, ha ennek ellenére is tudjuk vállalni.

– Óóóó… Bódvarákón edződött nép ez, mit nekik a 10 fok éjjel 🙂

Szóval jelen állás szerint: a második kirándulás április 16-17. (maradt!), helyszíne pedig Bodajk lesz. Ma fixálom le a táborvezetőjével.